fbpx

Styrning och automatik – ger dig ett smart hem 
30% rabatt på alla produkter om du beställer innan 1 mars.

Nästan alla våra produkter går på ett eller annat sätt att fjärrstyra, du kan alltså styra funktioner på dina produkter med antingen fjärrkontroll eller med hjälp av app i telefonen.

När du köper en fjärrstyrd produkt så monteras en diskret radiomotor, som har tvåvägskommunikation, wi-fi och kan strömförsörjas på flera olika sätt och med eller utan kabel.

Du kan få information om till exempel temperatur, om det är öppet/stängt, kolla status och så klart ställa in och styra din utrustning.

I dagsläget finns många kostnadseffektiva och tillgängliga lösningar för både verksamheter och privata hem med enkel installation.

Flera funktioner på en och samma gång

Har du fjärrstyrd utrustning så kan du utnyttja flera olika funktioner. Ställ in timer så att dina mörkläggande gardiner skjuts åt sidan och du vaknar av dagsljuset på sommaren, fäll ut terrassmarkisen lagom tills middagstid eller aktivera solskydden när du är på semester så att det ser ut som att någon är på plats.

Koppla ihop flera produkter

Om du har flera produkter som du vill fjärrstyra samtidigt så kan du para ihop produkterna med en hub/router som kan kommunicera så länge du har internet eller wi-fi.

På detta sätt kan du effektiv och kontrollerat styra över dina insynsskydd och solskydd vart du än är med hjälp av app i telefon, surfplatta eller dator.

Automatik via sensorer

Din installation kan även kompletteras med trådlösa sensorer.

En solsensor signalerar när det är för mycket solljus inne för möbler eller på kontorsplatser där det kan vara svårt att arbeta.

En temperatursensor kan se till att kan vid given temperatur skicka ut markiser, fälla ner persienner eller dra för en gardin för att hålla idealtemperatur.

En vindgivare kan ge signaler till systemet att automatiskt fälla in markisen vid skadliga vindstyrkor och att den rullas ut igen när sol, vind och temperatur tillåter.

Butik Södermalm
Wollmar Yxkullsgatan 15C
118 50 Stockholm
8-668 14 20

info@fonsterdesign.se

Öppettider
Måndag till Fredag.
09.00-17:00 

Butik Södermalm
Wollmar Yxkullsgatan 15C, 118 50 Stockholm
08-668 14 20
info@fonsterdesign.se

Öppettider
Endast bokade konsultationer i vårt showroom. Maila eller ring oss för att boka ert besök.

Butik Södermalm
Wollmar Yxkullsgatan 15C, 118 50 Stockholm
8-668 14 20, info@fonsterdesign.se

Öppettider
Måndag till Fredag.
09.00-17:00

Endast bokade konsultationer i vårt showroom.
Maila eller ring oss för att boka ert besök.