Service

Service av solskydd och insynsskydd

Service för oss är att vara en lyhörd, erfaren och kvalificerad tillgång, vare sig det handlar om information, inspiration, mätning, montering eller underhåll av våra produkter och tjänster.

Vi erbjuder:

  • Hemsida med omfattande information
  • Två lättillgängliga butiker mitt i Stockholm med produkter att ”känna på” och personal för inspiration och råd
  • Konsultation och måtttagning på plats ingår i våra priser för att tryggt finna önskad design, funktion och montering
  • Alltid måttanpassade solskydd – Installation av kompetent personal, vi har diplomerade solskyddstekniker
  • Serviceavtal med underhåll i regelbundna intervaller

Arbetar du som designer, arkitekt eller som byggansvarig i projekt kan vi ta fram mycket branchspecifika uppgifter som transmittens, flamsäkerhet, ljusäkthet, slitstyrka mm.

Sitter du med stora upphandlingar kan vi stötta på vägen med att tolka kravspecifikationer, dokumententationer, provmonteringar och annat för att prestera adekvat beräkning på solskyddet.

Det är bra service tycker vi.

Hos oss får du diplomerad experthjälp hela vägen från första idé till genomfört projekt. Vi lyssnar på dina önskemål och ger dig ett lyhört och kompetent förslag. I samråd projekterar och installerar vi, plus upprättar service- och underhållsavtal för smidig och problemfri drift. Vårt sätt att arbeta gör livet enklare för dig som är ansvarig för inköp och underhåll av invändiga och utvändiga solskydd. Oavsett om du är arkitekt, privatperson eller byggherre, vi har erfarenheter från lägenheter och stora byggprojekt.
Som diplomerade solskyddstekniker har vi dokumenterade kunskaper som garanterar dig det bästa solskyddet med optimal funktion.
STIL, KVALITET OCH KOMFORT