Fler markisprodukter

Wingline  Pergoline

Wingline och pergoline ger ett otroligt lyft för terrass, trädgård och uteservering. Wingline har blivit populär för att skydda stor ytor och göra litet avtryck. Särskilt på förskolor och uteserveringar med begränsat utrymme.
Här är fakta som har gjort oss  på Fönsterdesign intresserade.

Wingline

Wingline är fristående dubbelmarkiser med max utfall på 4,5 meter åt varje håll. Väven lindas upp på en gemensam trumma i en kassett, kompakt lösning och bra skydd.

Maxar man utfall och bredd får du en skyddad yta på totalt 58 m2. Det blir utrymme för ca 40 gäster under tak, detta exempel är för en Wingline, det går att serie hur många som helst. Sätter du en i trädgården finns det utrymme till både matplats och plats att chilla på.

Beroende på användningsområde kan dubbelmarkisen anpassas anmärkningsvärt mycket. Till exempel kan Wingline levereras med 2.6 m, 3 m eller 3.4 m pelarhöjd och i kombination med utfallets vinkel som kan justeras mellan 5° och 30°. Det är inte svårt att föreställa sig att en 2.6 m pelare med utfallsvinkel 30° alternativt 3.4 meter och 5° så har du här två helt olika stilar.
Levereras alltid med motor och fjärrkontroll.

För er som vill öka komforten eller förlänga säsongen kan en manuellt nedrullbar variovolang beställas extra. Wingline kan också levereras med belysning och värme.
Mer info, pdf.

Pergoline

Pergoline liknar en Pergolamarkis men som också har likheter med Terrasstak, Dessa Pergoline är trots sin diskreta design duktig på att skydda stora ytor. Maximal storlek på markisen är 6×6 m, 36 m² för en sektion. Det är tack vare stabil främre del, fasta sidoskenor, pelare och fixerad infästning som det resulterar i ett stort stabilt tak. Sidoskenorna har integrerade rännor för vattenavrinning.

Aluminiumdelararna är pulverlackade och väven är av högsta kvalitet, som vår övriga kollektion markisvävar. Vi levererar som standard Pergoline med motor och fjärrkontroll. Pergolamarkisen kan kompletteras med vindautomatik, infravärme, belysning, högtalare och fler sektioner såklart.

Den kommer att förgylla livet i trädgården och älskas av restauranggäster som vill ta sig en nypa frisk luft.
Mer info, pdf.