Fler markiser

Dubbelmarkiser och Pergolamarkis basic

Dubbelmarkiser och Pergolamarkis basic ger ett ordentligt lyft för terrass, trädgård och uteservering. Dubbelmarkiser har blivit populär för att skydda stora ytor och men ha ett litet avtryck.
Den fristående dubbelmarkisen som kan placeras fritt har särskilt uppskattas av förskolor som vill skydda de små mot UV-ljus och uteserveringar, caféer som med begränsat utrymme och krav på att “ta in” uteserveringen vintertid, har lätt flytta in sin servering.

Dubbelmarkis Wingline

Wingline är fristående dubbelmarkis med max utfall på 4,5 meter åt varje håll. Väven lindas upp omlott på en gemensam trumma , detta ger kompakt lösning och med en kassett ett bra skydd.

Maxar man utfall och bredd får du en skyddad yta på totalt 58 m². Det blir utrymme för ca 40 gäster under tak, detta exempel är för en Wingline, det går att sätta ihop fler i serie. Sätter du en i trädgården finns det utrymme både till matplats och ett ställe att hänga på under samma tak.

Beroende på användningsområde och val kan dessa dubbelmarkiser anpassas mycket. Till exempel kan Wingline levereras med 2.6 m, 3 m eller 3.4 m pelarhöjd och i kombination med utfallets vinkel som kan justeras mellan 5° och 30°. Det är inte svårt att föreställa sig att en 2.6 m pelare med utfallsvinkel 30° alternativt 3.4 meter och 5° så har du här två helt olika stilar. Belysning och värme kan integreras. För er som vill öka komforten  kan en manuellt nedrullbar variovolang beställas extra, en vertikal vävavslutning, som skyddar mot vind och insyn.
Levereras alltid med motor och fjärrkontroll. Mer info, pdf.

Dubbelmarkis Duo

Duo dubbelmarkis står för sig själv. Den är gjord för att placeras på lämplig/ledig yta, exempelvis framför förskolor, caféer, restauranger och hus.
Markisen skapar enkelt ett skyddande rum fritt stående ifrån fastigheten. Ett skydd mot UV-ljus, värme och regn. Med filtar och värmare, blir din utomhusplats skönare en längre tid på året. Mer info, pdf.

Pergoline

Pergoline liknar en Pergolamarkis men som också har likheter med Terrasstak, Dessa Pergoline är trots sin diskreta design duktig på att skydda stora ytor. Maximal storlek på markisen är 6×6 m, 36 m² för en sektion. Det är tack vare stabil främre del, fasta sidoskenor, pelare och fixerad infästning som det resulterar i ett stort stabilt tak. Sidoskenorna har integrerade rännor för vattenavrinning.

Aluminiumdelararna är pulverlackade och väven är av högsta kvalitet, som vår övriga kollektion markisvävar. Vi levererar som standard Pergoline med motor och fjärrkontroll. Pergolamarkisen kan kompletteras med vindautomatik, infravärme, belysning, högtalare och fler sektioner såklart.

Den kommer att förgylla livet i trädgården och älskas av restauranggäster som vill ta sig en nypa frisk luft.
Mer info, pdf.