fbpx

Solskydd utomhus – 30% rabatt på alla produkter om du beställer innan 1 mars.

FönsterdesignBlendex er leverandör av utvändig solskydd och fokuserar på att skapa måttbeställda lösninger som motsvarar den enskilda kundens behov.

Alle produkter är av högsta tekniska och estetiska kvalitet och lämper sig både för privat- och företagskunder.

På denna sida finner ni mer information om våra lösningar och hur de kan anpassas för ert ändamål.

Att tänka på när du ska köpa solskydd utomhus

1. Plats och storlek

Var du ska placera ditt nya solskydd? Är det privat hem, husvagn, till en verksamhet eller fastighet?  Ska det vara till en uteservering, som en fristående uteplats eller på fönster?

Z

2. Funktion

Fundera över vilken funktion du önskar att ditt nya solskydd ska ha. Är det som tak på altanen, solskydd till balkongen eller behöver du en klimatsmart lösning för att hålla värmen på en bra nivå inomhus på sommaren?

l

3. Design och väv

Färgval, mönster och väv spelar stor roll, inte bara för utseendet utan är för funktionen på ditt solskydd. Ljushet, färg, mönster och transparens påverkar inte bara hur det ser ut, utan också ljuset inomhus och markisens funktion. 

4. Styrning och automatik

Beroende på vart den ska sitta och vilken funktion ditt solskydd ska ha så finns det olika lösningar för styrning. Vill du styra manuellt, med motor som styrs med appar eller fjärrkontroll, eller föredrar du helt automatisk styrning? 

Fasadpersienner

Fasadpersienner

Fasadpersienner sitter utanför fönstret och är en mycket effektiv lösning för solskydd och insynsskydd. De är mycket vädertåliga, har en stabil konstruktion och kommer i olika bredd på lamellerna så du kan beställa efter dina önskemål. Vi fixar en skräddarsydd lösning som passar din byggnad oavsett hur fönstren är utformade.

Terrassmarkis

Terrassmarkiser är ett effektivt solskydd som skapar ett förlängt tak på terrass, altan, uteservering eller utanför butik. Markisen skyddar den mot sol, regn, vind och är en perfekt lösning för en trevlig uteplats. 

Fönstermarkis

Fönstermarkiser går att beställa i många olika modeller och styr solljus, värmestrålning och insyn. Fönstermarkisen är diskret, snyggt och praktisk och passar alla typer av fönster.

Pergola/Pergoline

Pergola är mycket vädertåliga, flexibla solskydd som gör terrasser, restauranger och uteserveringar till härliga uteplatser året om. 

Vertikalmarkis/Zipscreen

Vertikalmarkiser/Zipscreen fungerar som rullgardiner och är anpassade för utomhusbruk. Vertikalmarkiser passar på alla typer av fönsterkonstruktioner och ses ofta på sjukhus, hotell och kontorsbyggnader. 

Balkongmarkis

Balkongmarkiser skapar tak på din balkong och skyddar mot regn och sol. Balkongmarkisen förlänger säsongen utomhus på hösten och ger skugga mot den starkaste solen på sommarhalvåret.

Dubbelmarkis

Dubbelmarkiser har blivit populär för att skydda stora ytor och är enkel att flytta. Den fristående dubbelmarkisen kan placeras fritt och passar även att ha kvar året runt.

Korgmarkis

Korgmarkisen är en vacker markis som med sin rundade form ger en ombonad känsla på fasaden och passar både verksamheter och privata hem. 

Markisolette

En Markisolette är en funktionell kombination av fönstermarkis och screenmarkis som går vertikaltlängst fönstret och sen viks utåt. Ett perfekt solskydd med generöst ljusinsläpp som passar perfekt på höga fönster. 

Balkongskydd och sidomarkis

En sidomarkis ger insynsskydd och skapar en mer ombonad uteplats eller balkong.

Kontakta oss HÄR:

2 + 15 =

Vi kan markiser, persienner och gardiner

Måttbeställda produkter

Hos oss kan du måttbeställa dina produkter. Vi hjälper dig hela vägen, från att mäta, bolla ideér, ta fram inspiration till montering.

Expertis

Vi är experter på solskydd och insynsskydd och erbjuder dig kunskap inom material, fästen, montering, design och lösningar speciellt anpassade för just dig och din miljö.

Erfarenhet

Under snart 30 år har vi hjälpt våra kunder med markiser, persienner och olika typer solskydd. Handla tryggt hos oss och skapa ett inspirerande, miljösmart och ombonat hem eller verksamhet.

Vi arbetar med produkter för både hem, fastigheter och verksamheter. Kontakta oss idag för att prata med en av våra experter så hittar vi tillsammans en lösning till dig. Välkommen till oss!

Butik Södermalm
Wollmar Yxkullsgatan 15C
118 50 Stockholm
8-668 14 20

info@fonsterdesign.se

Öppettider
Måndag till Fredag.
09.00-17:00 

Butik Södermalm
Wollmar Yxkullsgatan 15C, 118 50 Stockholm
08-668 14 20
info@fonsterdesign.se

Öppettider
Endast bokade konsultationer i vårt showroom. Maila eller ring oss för att boka ert besök.

Butik Södermalm
Wollmar Yxkullsgatan 15C, 118 50 Stockholm
8-668 14 20, info@fonsterdesign.se

Öppettider
Måndag till Fredag.
09.00-17:00

Endast bokade konsultationer i vårt showroom.
Maila eller ring oss för att boka ert besök.