Träpersienner

Träpersienner – Det naturliga valet

Trä är förmodligen det material vi alla är mest bekanta med. Vi möter det från vaggan, smörkniven, golvet, inredningen, verktyget, konsten, till träfracken och mycket mycket mer. Hela livet skänker trä glädje, skönhet, värme, ombonad, ett sätt att känna oss hemma. I fönster, över fönster eller som avskärmning, här lyfter träpersienner den naturliga och avspända känslan.

Träpersienner är ett självklart val för att höja  hemtrevnaden i rummen och få ett stiligt insynsskydd. Många trivs med den varma färgen och de bekanta mönstret. Förvisso har de olika träslagen olika färg och struktur men de har samma karaktär.

Personlig stil

Någon gång söker inredningen känslan av trä men inte utseendet av det. Då finns det ett flertal moderna modeller med olika färger och annorlunda bredd på lameller som gör skillnad. Val av stegband i kontrasterande eller harmonierande färger även valet av bredd på stegbanden ger solskyddet en personlig stil till en unik inredning.

Träpersienner är en klassiker som förmedlar exklusivitet och har bra möjlighet till ljusreglering och avskärmning. Den passar bra i stora som små fönster.

Största delen av kollektionen är FSC®-märkt, Internationell organisation som arbetar för ett gemensamt ansvar för skogen och hänsyn till sociala, ekonomiska och ekologiska intressen.

Träpersienner, vår kollektion i korthet:
Lamellbredder i 50 och 70 mm
Kollektionen innehåller 31 färger
Det finns 7 grundmodeller, Shine – Bamboo – Basic – Native, Pure, Drift – Vintage
Det finns 4 betjäningsmöjligheter, Lindrag (standard) – Lina/vridstång – Sidodrag (kedja) – Motor
Stegband finns i steglina eller breda stegband, 38 mm, breda finns i 22 varianter av färg och mönster

Lite mer info.