fbpx
Fasadpersienner

Fasadpersienner – 30% rabatt på alla produkter om du beställer innan 1 mars.

Fasadpersienner är en av vår tids mest effektiva typer av solskydd med lång livslängd. De ger goda resultat när det gäller energi och inomhusklimat.

De signalerar stilren estetik och design. Och de ger både insyn och skyddar mot solens skarpa strålar, så att du kan arbeta i lugn och ro på kontoret eller framför datorskärmen i hemmet.

Fasadpersienner är en investering i nuet och framtiden

Fasadpersienner placeras utanför fönstret och är mycket väderbeständiga. De har en stabil konstruktion som även tål Nordens hårda vindförhållanden då vi anpassar dem till olika vindklasser beroende på storlek.

Våra fasadpersienner tillverkas i en mängd olika utföranden och med olika lamellbredder. På så sätt kan de regleras efter aktuellt ljusinfall och önskemål om utsikt och inomhustemperatur.

Det innebär också att vi kan leverera lösningar för både de mindre och större projekten, då vi kan skapa en helt skräddarsydd lösning för dig och din byggnad, oavsett hur fönstren är utformade.

Prata med oss om de produkter du behöver så hittar vi tillsammans den exakta och rätta lösningen för din byggnad.

Hitta rätt fasadpersienner

Våra fasadpersienner finns i både klassiska och mer moderna utföranden och vi har ett brett utbud av lösningar i olika färger och lamellbredder.

Vi prioriterar noggrant lackade och härdade lameller, hållbar mekanik och absolut noggranna mått med nolltolerans. Det finns med andra ord ett brett utbud av olika fasadpersienner i olika storlekar och färger.

Ett stort fokus på kvalitet

Det är viktigt för oss och för dig som kund att de nya fasadpersiennerna håller i många år. Därför har vi alltid stort fokus på kvalitet. Det omfattar bland annat bra aluminium, motorer med lång livslängd, hållbar lackering och plastkomponenter i de bästa materialen på marknaden.

På så sätt får du det bästa resultatet med fasadpersienner som kan hålla i många år. Och designmässigt kan vi även leverera lösningarna i alla RAL-färger efter dina specifika önskemål.

Samtidigt är en investering i fasadpersienner inte bara en personlig förbättring av bostaden eller företagets byggnader. Det hjälper också till att lösa några av 2000-talets stora utmaningar med energiförbrukning, hälsa och inomhusklimat.

Solskydd utomhus är verkligen ett dokumenterat avgörande bidrag till hållbara insatser och framtidens grönare byggande. Du bidrar enbart genom att ha ett solskydd utanför ditt fönster.

Kort sagt en form av solskydd utomhus som är en bra investering på både kort och lång sikt och för ditt välmående.

Vi har lång erfarenhet av professionella solskydd utomhus av alla slag och du är alltid välkommen att kontakta oss här för hjälp och råd om rätt lösning, precis som vi ansvarar för montering och service av dina fasadgardiner. 

Vi ringer upp och hjälper dig med solskydd utomhus

Vi strävar efter att ge våra kunder den allra bästa servicen på högsta nivå. Därför står våra duktiga medarbetare alltid redo med professionella och erfarna råd kring din lösning med fasadpersienner eller andra solskydd utomhus.

Vi kan hjälpa både privatkunder och företag med små och stora projekt.

Ring eller kontakta oss i formuläret nedan så hittar vi tillsammans den optimala lösningen med fasadpersienner som passar dina önskemål och behov.

Fasadpersienner är lämpliga för:
Fasadpersienner sitter utanför fönstret och används främst i större fastigheter som kontor, skolor, sjukhus men även i privata hem.

Fördelar som solskydd utomhus – praktiskt och klimatsmart:
Förutom att fasadpersienner är praktiska solskydd är de även en klimatsmart lösning som håller nere inomhustemperaturen och därmed sänker energiförbrukningen.

Denna typ av persienn skapar trevliga miljöer och passar perfekt till exempelvis kontorslokaler.

Montering/kontroll av fasadpersienner:
Fasadpersienner kan styras med kabel, vev eller fjärrkontroll, men effektivast och enklast är motorisering med en vindvakt som automatiskt drar ner persiennerna när det blåser.

Kontakta oss HÄR:

13 + 2 =

Vi kan markiser, persienner och gardiner

Måttbeställda produkter

Hos oss kan du måttbeställa dina produkter. Vi hjälper dig hela vägen, från att mäta, bolla ideér, ta fram inspiration till montering.

Expertis

Vi är experter på solskydd och insynsskydd och erbjuder dig kunskap inom material, fästen, montering, design och lösningar speciellt anpassade för just dig och din miljö.

Erfarenhet

Under snart 30 år har vi hjälpt våra kunder med markiser, persienner och olika typer solskydd. Handla tryggt hos oss och skapa ett inspirerande, miljösmart och ombonat hem eller verksamhet.

Vi arbetar med produkter för både hem, fastigheter och verksamheter. Kontakta oss idag för att prata med en av våra experter så hittar vi tillsammans en lösning till dig. Välkommen till oss!

Butik Södermalm
Wollmar Yxkullsgatan 15C
118 50 Stockholm
8-668 14 20

info@fonsterdesign.se

Öppettider
Måndag till Fredag.
09.00-17:00 

Butik Södermalm
Wollmar Yxkullsgatan 15C, 118 50 Stockholm
08-668 14 20
info@fonsterdesign.se

Öppettider
Endast bokade konsultationer i vårt showroom. Maila eller ring oss för att boka ert besök.

Butik Södermalm
Wollmar Yxkullsgatan 15C, 118 50 Stockholm
8-668 14 20, info@fonsterdesign.se

Öppettider
Måndag till Fredag.
09.00-17:00

Endast bokade konsultationer i vårt showroom.
Maila eller ring oss för att boka ert besök.