Terrasstak

Terrasstak är ett mycket vädertåligt solskydd som lätt gör terrassen eller  uteserveringen till ett uterum till glädje året om. Rulla ner så mycket vägg/tak som vädret tillåter, eller gästerna önskar.

Konstruktionen i sin grund är av kraftig aluminiumprofil med en kassett som skyddar duken när den är inrullad. Profilen löper från infästning till mark, och bildar tillsammans med den väder- och ljusbeständiga väven, tak och väggar. Kan kompletteras med sidoväggar för att få mer skydd. Terrasstak kan monteras mot vägg eller mot en likadan markis i en sadeltaksdesign som kan skapa ett fristående sal utomhus. Det går också att montera dem efter varandra för att öka utfallet.

En terrasstaks kan kompletteras med motor för enkel manövrering, värme, belysning, högtalare och rännor. Efter önskad stil och komfort. Detta är ett robust väder- och solskydd av högsta kvalitet.

Restauranggästerna fyller uteserveringarna så fort vårens första solstrålar sticker fram och de flesta ger sig inte förrän löven faller från träden. En markis över en uteservering har därför många funktioner. Pergolamarkisen ger dina gäster skugga vid soliga dagar och som här på vissa av bilderna en mysig miljö när ljuset och temperaturen sjunker. Dessutom är den en perfekt reklampelare för restaurangens eller sponsorer. Med terrasstak får du en robust och samtidigt ovanligt smäcker markis som klarar de flesta väder.