Pergolamarkiser

Pergolamarkiser är mycket vädertåliga solskydd som lätt gör terrasser, restauranger eller  uteserveringar till sköna uterum året om. Rulla ner så mycket vägg/tak som vädret tillåter, eller gästerna önskar.

Konstruktionen i sin grund är av kraftig aluminiumprofil med en kassett som skyddar duken när den är inrullad. Profilen löper från infästning till mark, och bildar tillsammans med den väder- och ljusbeständiga väven, tak och väggar. Kan kompletteras med sidoväggar för att få mer skydd. Pergolamarkiser kan monteras mot vägg eller mot en likadan markis i en sadeltaksdesign som kan skapa ett fristående sal utomhus. Det går också att montera dem efter varandra för att öka utfallet.

Pergolamarkiser kan kompletteras med motorer för enkel manövrering även värme, belysning, högtalare och rännor kan installeras. Efter önskad stil och komfort. Detta är ett robusta väder- och solskydd av högsta kvalitet.

Restauranggästerna fyller uteserveringarna så fort vårens första solstrålar sticker fram och de flesta ger sig inte förrän löven faller från träden. En markis över en uteservering har därför många funktioner. Pergolamarkiser ger dina gäster skugga vid soliga dagar och som här på vissa av bilderna en mysig miljö när ljuset och temperaturen sjunker. Dessutom kan de beställas med tryck som blir en perfekt reklampelare för restaurangen eller sponsorer. Med Pergolamarkiser får du robusta och samtidigt ovanligt smäckra markiser som klarar de flesta väder.
Knapp-TekInfrR