Markiser


Markiser finns i flera olika grundkonstruktioner, terrassmarkiser, pergolamarkiser
balkongmarkiser och fönstermarkiser är de vanligaste. En Markis passar som tak, regnskydd, vindskydd och effektivt solskydd. Det finns ett stort utbud vävar och färger med färgsamstämda metalldelar och en uppsjö av installationsmöjligheter. De kan styras automatiskt, elektriskt eller manuellt. Detta gör markiser utan tvekan till det mest omtyckta solskyddet utomhus och pryder sin plats i fönster eller uteplats.

Alla vävar i våra markiskollektioner är tillverkade av spinnfärgad akryl. Spinnfärgad betyder att man tillsatt färgen redan innan man spunnit tråden, vilket ger en helt genom-färgad tråd. Vävarna i våra markiser håller därför en färgäkthet på 7–8 på en 8-gradig skala, alla våra vävar är smuts- och vattenavvisande. Vi vill att din investering ska hålla i många år.

Vi vet att markiser påverkar utseende betydligt på huset eller fastigheten, och det därför är viktigt att finna den markis och funktion som passar bäst till just ditt hus. Hos oss på Fönsterdesign finner du ett stort utbud just för att passa alla typer av hus.

I våra två butiker i centrala Stockholm har vi idéer, erfarenhet och fantastiskt mycket markiser att titta på. Om så önskas finns montörer som kan bokas. Vi har diplomerade solskyddstekniker.