fbpx

Markiser – 30% rabatt på alla produkter om du beställer innan 1 mars.

Måttbeställda markiser har flera funktioner och passar som tak, regnskydd, vindskydd, solskydd och insynsskydd. En markis skyddar mot solen, förlänger säsongen utomhus och kan bevara möbler bättre inomhus.

Markiserna finns i många olika utföranden och färger och våra markisvävar är smuts- och vattenavvisande och håller kvalitet och utseende under lång tid. Markiser är mycket prisvärda om man jämför med permanenta lösningar och olika markiser har olika egenskaper, passar på olika ställen och går att styra på olika sätt.

Prata med någon av våra experter för att hitta den bästa lösningen för dina önskemål och behov och se nedan vårat stora utbud av olika markiser. 

Att tänka på när du ska köpa måttbeställda markiser

1. Plats och storlek

Vart ska markisen sitta? Är det privat hem, husvagn, till en verksamhet eller fastighet? Hur stor markis behövs och hur många? Ska det vara till en uteservering, som en fristående uteplats eller på fönster?

Z

2. Funktion

Fundera över vilken funktion du önskar att dina markiser ska ha. Är det som tak på altanen, solskydd till balkongen eller behöver du en klimatsmart lösning för att hålla värmen på en bra nivå inomhus på sommaren?

l

3. Design och väv

Färgval, mönster och väv spelar stor roll, inte bara för utseendet utan är för funktionen på dina markiser. Ljushet, färg, mönster och transparens påverkar inte bara hur det ser ut, utan också ljuset inomhus och markisens funktion.

4. Styrning och automatik

Beroende på vart den ska sitta och vilken funktion din markis ska ha så finns det olika lösningar för styrning. Vill du styra manuellt, med motor som styrs med appar eller fjärrkontroll, eller föredrar du helt automatisk styrning?

Terrassmarkis

Terrassmarkiser är ett effektivt solskydd som skapar ett förlängt tak på terrass, altan, uteservering eller utanför butik. Markisen skyddar den mot sol, regn, vind och är en perfekt lösning för en trevlig uteplats. 

Fönstermarkis

Fönstermarkiser går att beställa i många olika modeller och styr solljus, värmestrålning och insyn. Fönstermarkisen är diskret, snyggt och praktisk och passar alla typer av fönster.

Pergola/Pergoline

Pergola är mycket vädertåliga, flexibla solskydd som gör terrasser, restauranger och uteserveringar till härliga uteplatser året om. 

Vertikalmarkis/Zipscreen

Vertikalmarkiser/Zipscreen fungerar som rullgardiner och är anpassade för utomhusbruk. Vertikalmarkiser passar på alla typer av fönsterkonstruktioner och ses ofta på sjukhus, hotell och kontorsbyggnader. 

Balkongmarkis

Balkongmarkiser skapar tak på din balkong och skyddar mot regn och sol. Balkongmarkisen förlänger säsongen utomhus på hösten och ger skugga mot den starkaste solen på sommarhalvåret.

Dubbelmarkis

Dubbelmarkiser har blivit populär för att skydda stora ytor och är enkel att flytta. Den fristående dubbelmarkisen kan placeras fritt och passar även att ha kvar året runt.

Korgmarkis

Korgmarkisen är en vacker markis som med sin rundade form ger en ombonad känsla på fasaden och passar både verksamheter och privata hem.

Markisolette

En Markisolette är en funktionell kombination av fönstermarkis och screenmarkis som går vertikaltlängst fönstret och sen viks utåt. Ett perfekt solskydd med generöst ljusinsläpp som passar perfekt på höga fönster.

Balkongskydd och sidomarkis

En sidomarkis ger insynsskydd och skapar en mer ombonad uteplats eller balkong.

Butik Södermalm
Wollmar Yxkullsgatan 15C
118 50 Stockholm
8-668 14 20

info@fonsterdesign.se

Öppettider
Måndag till Fredag.
09.00-17:00 

Butik Södermalm
Wollmar Yxkullsgatan 15C, 118 50 Stockholm
08-668 14 20
info@fonsterdesign.se

Öppettider
Endast bokade konsultationer i vårt showroom. Maila eller ring oss för att boka ert besök.

Butik Södermalm
Wollmar Yxkullsgatan 15C, 118 50 Stockholm
8-668 14 20, info@fonsterdesign.se

Öppettider
Måndag till Fredag.
09.00-17:00

Endast bokade konsultationer i vårt showroom.
Maila eller ring oss för att boka ert besök.