fbpx

Kundservice

Vi är experter på insynsskydd och solskydd. Med snart 30 års erfarenhet erbjuder vi stor kunskap om produkter som persienner, markiser och gardiner.

Vi jobbar med allt från fastigheter, privata hem och verksamheter till bostadsrättsföreningar och ser alltid till att hitta en lösning anpassad till dina önskemål. Vi hjälper dig hela vägen från måttagning, ideér och inspiration till montering.

Måttagning

Innan din beställning av solskydd och insynsskydd så behöver vi rätt mått. Vi har personal som kan hjälpa dig med allt det praktiska om du själv inte har möjlighet till måttagning, frakt eller montering.

För dig som vill mäta själv vid köp av solskydd och insynsskydd är det självklart mycket viktigt att mäta korrekt. Du behöver i denna process också ha en klar bild över hur solskyddet / insynsskyddet skall monteras.

 

Montering

Vill du ha hjälp med montering? Vi har vi mycket erfarna montörer som hjälper dig med allt från måttagning till montering och är diplomerade solskyddstekniker. Kontakta oss så hjälper vi dig.  

Vill du montera själv? För montering av ditt solskydd eller insynsskydd behövs rätt mått vid beställningen och veta hur och vart det ska monteras. Prata med någon av våra experter så ger vi dig råd hur man bäst monterar solskyddet/ insynsskyddet för att få det snyggaste och mest funktionella resultatet.

Garantier

Vi är medlemmar i Svenska Solskyddsförbudet, som är en  branschorganisation för oss företag som är verksamma inom solskyddsbranschen. Det ställs höga krav på oss som medlemmar och medlemsskapet innebär att du jobbar med yrkesfolk med erfarenhet, samt en konsumentgaranti på tre år. Garantin gäller för följande solskyddsprodukter; fasadpersienner, lamellgardiner, markiser, motorer och automatik, mörkläggning, persienner, plisségardiner, rullgardiner, solfilm, solskärmar, utvändiga solskyddsjalusier och screenmarkiser som är levererade och monterade i Sverige.

”Svenska Solskyddsförbundet övertar säljarens garantiförpliktelser om säljaren vägrar eller ej kan fullgöra sina åtaganden enligt detta garantivillkor”

”Parterna förbinder sig att följa beslut fattade av Allmänna reklamationsnämnden”

VI VÄLKOMNAR SOMMAREN MED 25 % PÅ MARKISER Gäller på utvalda modeller. Kontakta oss HÄR

7 + 9 =

Vi kan markiser, persienner och gardiner

Måttbeställda produkter

Hos oss kan du måttbeställa dina produkter. Vi hjälper dig hela vägen, från att mäta, bolla ideér, ta fram inspiration till montering.

Expertis

Vi är experter på solskydd och insynsskydd och erbjuder dig kunskap inom material, fästen, montering, design och lösningar speciellt anpassade för just dig och din miljö.

Erfarenhet

Under snart 30 år har vi hjälpt våra kunder med markiser, persienner och olika typer solskydd. Handla tryggt hos oss och skapa ett inspirerande, miljösmart och ombonat hem eller verksamhet.

Vi arbetar med produkter för både hem, fastigheter och verksamheter. Kontakta oss idag för att prata med en av våra experter så hittar vi tillsammans en lösning till dig. Välkommen till oss!

Butik Södermalm
Wollmar Yxkullsgatan 15C
118 50 Stockholm
08-668 14 20

info@fonsterdesign.se

Öppettider
Måndag till Fredag.
09.00-16:00 

Butik Södermalm
Wollmar Yxkullsgatan 15C, 118 50 Stockholm
08-668 14 20
info@fonsterdesign.se

Öppettider
Endast bokade konsultationer i vårt showroom. Maila eller ring oss för att boka ert besök.

Butik Södermalm
Wollmar Yxkullsgatan 15C, 118 50 Stockholm
08-668 14 20, info@fonsterdesign.se

Öppettider
Endast bokade konsultationer i vårt showroom.
Maila eller ring oss för att boka ert besök.