Fönsterdesign

Sköna maj välkommen

Nu kommer ljuset och värmen. Vi vill passa på att njuta och samtidigt få en del gjort. Med ljuset och värmen kommer härliga förändringar, det blir grönt och folk blir mindre uppknäppta. Men med långa ljusa dagar och mer solvärme påverkas de flestas vanor.
Hur är det med morgonsömnen? Blir middagen en allt för het upplevelse? Har lässtunden en allt för svårtydd text?
Du som funderat på ett solskydd/insynsskydd – Det är en bra tid att agera nu.

Kampanj på terrassmarkiser

Ett säkert vårtecken är kampanjer på markiser. Vill dra vårt strå och erbjuder två modeller av terrassmarkiser till ett vasst vårpris pris, utan kostnad ingår radiomotor och fjärrkontroll.

Vi är glada att dagarna blir längre och ljuset starkare. Det glädjer oss också att kunna erbjuda markiser av högsta kvalitet med senaste tekniken för styrning, bara ett steg från att koppla ihop med ditt smarta hem. Detta till bra pris för hela markispaketet.

Vårtecken 1
Kundernas favorit, 1800 terrassmarkis har vi också kampanjpriser på. Omtyckt för hög kvalitet till bra pris.
1800 terrassmarkis med max 3,5 m utfall. Som tillval kan skyddstak och frontrullgardin med screenväv beställas.
I kampanjen ingår radiomotor med fjärrkontroll från Somfy eller Becker utan kostnad.
Ett exempel 4×3 meter: 21 900:-
Du sparar 3 665 kronor.

Vårtecken 2
2000 Plus, terrassmarkis i semikassett med utfall upp till 4,5 meter.
På köpet ingår radiomotor med fjärrkontroll från Somfy eller Becker.
Som tillval kan markiserna levereras med frontrullgardin med screenväv som du enkel kan justera vinkel/lutning med Sunlift.
Prisexempel 6×3 meter: 35.100:-
Ordinarie pris: 39.073:-

Se ut

En vy, utsikt som ständigt ändras kan inte nog värderas. Att ta bort den skulle få platsen att förlora sin unika charm. Oavsett rum. Läs om gardiner.

Men inte in

För mycket insyn ger en obekväm känsla, får en att inte riktigt kunna slappna av. Att kunna styra insynen ökar bekvämligheten eller att kunna stänga av störningar utifrån höjer förmågan att koncentrera sig. Ökad effektivitet. Läs om persienner.

Experter på utsikt/insyn

Med butiker, erfarenhet, otaliga exempel och prover hittar vi den bästa funktionen. Dessutom snyggt. Läs om markiser.

Hissgardiner

Förnya ditt hem, höj komforten, gör rummen vackrare med hissgardiner. Den nätta horisontella designen och det stora utbudet vävar ger möjlighet att tänka fritt eller traditionellt. Det låter väl kul?
Mer om hissgardiner.

Mängder med markiser

Nu uppdaterar vi showroom och kollektionssamlingarna på markiser. Intressanta vävar, praktiska och smarta styrningar, manuellt eller elektrisk, fjärrstyrt, automatisk väderanpassning och datorkontrollerat. I våra två butiker finner du terrassmarkiser, fönstermarkiser och mycket mer solskydd utomhus.

Fönsterdesign

ger råd, visar, säljer, installerar och underhåller solskydd/insynsskydd för inom- och utomhus bruk. Vi  ser solskydd som ett samlingsnamn för ett antal produkter med flera funktioner. De framträdande är ljusreglering – klimatkontroll – insynsskydd – gardin. Någon eller flera av funktionerna använder vi dagligen året runt både hemma och på jobbet.
Ska man ha långsiktig glädje och god ekonomi ur en produkt som används varje dag, då krävs kvalitet.
STIL, KVALITET OCH KOMFORT

Fönsterdesign har två lättillgängliga butiker mitt i Stockholm med produkter att ”känna på” och personal för inspiration och råd. Ambitiös sida med mycket information till kunskap och inspiration.
Konsultation och måttagning på plats ingår i våra priser för att tryggt finna önskad design, funktion och montering.
Alltid måttanpassade solskydd.
Installation av kompetent personal, vi har diplomerade solskyddstekniker. Serviceavtal med underhåll i regelbundna intervaller erbjuder vi.

Arbetar du som designer, arkitekt eller som byggansvarig i projekt kan vi ta fram mycket branschspecifika uppgifter som transmitterns, flamsäkerhet, ljusäkthet slitstyrka, antibaktriellt mm. Sitter du med stora upphandlingar kan vi stötta på vägen med att tolka kravspecifikationer, dokumentationer, provmonteringar och annat för att prestera adekvat beräkning på solskyddet.