Sammetsgardiner

Just nu 20% rabatt

Intresset och uppskattningen för gardiner har stadigt ökat, allt från lätta vita längder med linnekänsla till maffigare sammetsgardiner. Ofta med dubbla diskreta skenor där två kombinerade gardinlängder ger många och skiftande karaktärer, lounge, hotell med många fler. Klart transparenta till mörkläggande.

Med Luxaflex® skräddarsydda gardiner kommer dina fönster att få en perfekt inramning som är vackra och höjer komforten i alla rum.

Passa på nu under mars månad att göra beställningen och dra fördel av ett bra rabatterat pris. Kampanjen gäller Luxaflex kollektion gardinlängder, tak- och väggskenor och stänger. Bara mars månad.

Lägg till en radiomotor med tillbehör och du är i den smarta världen.

Sammetsgardiner

Exklusiva långa sammetsgardiner från golv till tak i större rum har en renässans nu och är mycket älskade. De höga sammetsgardinerna skänker elegans, sober ljudmiljö, ombonat ljus, tempererad miljö och ett rum i rummet. Lika uppskattade är det på offentliga plaster som hotell, restauranger eller väntrum på flygplatser för att få en avslappnad, go stämning utan att tappa stilen. En lounge, typ.

Sammetsgardiner i dubbla lager monterade på skenor i taket med vävar i olika transparens och färg ger oanade möjligheter att skapa en skarpt anpassad stil, unikt uppsättning.  Mycket nya tyger, praktiska monteringar och smart styrning så är det här nya sydda gardiner för alla.

Ny kollektion, nya material

Vi har fått in mycket nytt om sydda gardiner, kollektioner, text och bild som vi sammanställer.  Kommer a.s.a.p.
Bläddra runt bland nya bilder nedan så länge.