Duettegardiner

Duettegardiner är cellgardiner där luftspalter tillsammans med väven ger Duettegardiner flera marknadsledande egenskaper. Vi vet att fönstret vackra men ack så svaga punkt i rummet beträffande värme som försvinner ut de kalla dygnen. Vi märker det på kallras och höga energikostnader, Duette kan sänka värmeavledningen vid fönstret med upp till 49%.

På den varmare delen av året ger fönstren oss lite för mycket av det goda. UV-ljus får inredningen att åldras snabbare och värmande stark solstrålning kan få både växter och personer att känna sig lite trötta. Duettegardiner kan stänga ute upp till 78% av värmen. Tack vare de dubbla lagren har den också bra ljuddämpande egenskaper.

Duette kan köpas i en LiteRise konstruktion, då finns där inga synliga linor och den är barnsäker. Duette® passar alla fönsterformer, vävarna finns skimrande transparanta, mörkläggande, flamsäkra och de som har professionellt högt ställda krav på hygien. Mängder med färger, 25, 32 och 64 mm veckbredd och möjlighet till automatisk styrning för att passa i alla miljöer.

Kort film om fördelarna med Duettegardiner när det är kallt ute.
Här en film om fördelarna när det är varmt och soligt.