fbpx

Gardiner – 30% rabatt på alla produkter om du beställer innan 1 mars.

Gardiner skapar en mysig atmosfär och kan både vara funktionella, som insynsskydd, solskydd, ljuddämpande och klimatkontrollerande, och användas som en vacker inredningsdetalj för en ombonad känsla.

Vi har ett stort utbud av måttbeställda gardiner som alla kan beställas i olika färger, material och med olika typer av installationer, allt måttbeställt och anpassat efter dina önskemål och förutsättningar. Se nedan vårt stora utbud av måttbeställda olika gardiner.

Att tänka på när du köper måttbeställda gardiner

1. Plats

När du inreder bör du tänka över i vilken miljö gardinen ska passa in i – ska den hänga på ett kontor, i vardagsrummet, barnrummet eller på ett hotellrum? Olika miljöer behöver olika funktioner.

Z

2. Funktion

Man bör också tänka på vilken funktion man vill ha, idag finns många andra funktioner än insynsskydd och solskydd. Beroende på miljö så kan du välja gardiner med olika egenskaper, vill du ha måttbeställda gardiner som är mörkläggande eller ljuddämpande? Ska den styras med motor eller för hand? Ska gardinerna vara korta eller långa, från golv till tak? Ska de monteras så de hänger från taket eller i fönstret?

l

3. Design och textur

Olika texturer ger olika känsla i sin miljö. Välj till exempel en tunn linnegardin för mycket ljusinsläpp, en praktisk lamellgardin till stora glaspartier, en mysig, tjock sammetsgardin till sovrummet eller varför inte inreda med dubbla gardiner för en elegant känsla? Färg och mönster har också stor påverkan, vill du enfärgade gardiner eller ska tyget vara mönstrat? Kanske vet du redan vilken färg du vill ha men behöver hjälp att veta vilken textur som passar ditt rum bäst?

Gardiner

Gardiner och tyger

Hitta ditt favorittyg hos oss så hjälper vi dig att måttbeställa den perfekta gardinen efter dina önskemål till kontoret, hemmet, hotellet eller annan verksamhet.

Sammetsgardiner

En sammetsgardin ger en väldigt mysig, ombonad känsla i rummet och passar perfekt i hotellrum, vardagsrum eller sovrum där du vill ha lite extra känsla av lyx och elegans.

Plisségardiner – Honeycell

Plisségardinen – Honeycell har med sina unika dubbla lager funktionen att hålla värmen inomhus på vintern och svalt på sommaren. Gardinen har även bra ljuddämpande egenskaper och förbättrar akustiken i ett rum.

Plisségardiner

Plisségardiner

Plisségardiner är nätta, lättmanövrerade gardiner och väldigt diskreta när de är upphissade. Det vackra veckade mönstret ger ett elegant intryck och i vår kollektion rymmer det mesta i form av färger, textiler, mönster och grader av solskydd.

Rullgardiner

Rullgardiner

Den klassiska rullgardinen fungerar utmärkt för både mörkläggning och som till solskydd. De olika modellerna är många, underrullad eller överrullad med motor eller kulkedja. Enkelt, snyggt och kostnadseffektivt.

Hissgardiner

Hissgardiner

Ge rummet en personlig touch med en hissgardin. Hissgardinen är en klassisk och elegant gardin med många valmöjligheter av väv och ger en vackert ombonad känsla i rummet.

Lamellgardiner

Lamellgardiner

Lamellgardiner är en funktionell gardin som är optimal för skjutdörrar och stora fönsterpartier. Med dess smidiga reglering löser lamellgardinen dina behov av solskydd, insyn och mörkläggning. 

Panelgardiner

Panelgardiner

Panelgardiner är ett flexibelt gardinsystem där man enkelt kan skjuta gardinerna beroende på hur ljusinsläppet förändras under dagen. En elegant och smart lösning! 

Mörkläggande gardiner

Mörkläggande gardiner

Mörkläggande gardiner kommer i oändliga val av tyg, material och grad av mörkläggning. Det är en vacker och funktionell lösning när du vill stänga ute hela eller delar av solljuset.

Rullgardiner system flex

Specialgardiner

Här hittar du ett antal gardiner med unika egenskaper – exempelvis effektgardiner, insektsskydd, rullgardin system flex och silhouettegardiner.

Butik Södermalm
Wollmar Yxkullsgatan 15C
118 50 Stockholm
8-668 14 20

info@fonsterdesign.se

Öppettider
Måndag till Fredag.
09.00-17:00 

Butik Södermalm
Wollmar Yxkullsgatan 15C, 118 50 Stockholm
08-668 14 20
info@fonsterdesign.se

Öppettider
Endast bokade konsultationer i vårt showroom. Maila eller ring oss för att boka ert besök.

Butik Södermalm
Wollmar Yxkullsgatan 15C, 118 50 Stockholm
8-668 14 20, info@fonsterdesign.se

Öppettider
Måndag till Fredag.
09.00-17:00

Endast bokade konsultationer i vårt showroom.
Maila eller ring oss för att boka ert besök.