Gardiner

Gardiner – kärt barn, många namn

Bland våra älskade gardiner är hissgardiner, rullgardiner, duettegardinerplisségardinerlamellgardiner, panelgardiner och måttbeställda, sydda tyggardiner de mest efterfrågade. Våra kunder söker en praktisk, funktionell och kostnadseffektiv lösning för sitt solskydd, insynskydd, kallrasskydd, komfort, inredningsdetalj eller som rumsavdelare.

Flertalet av dessa gardiner är lätta att reglera och att rengöra. Med rätt val av produkt och korrekt installation får du perfekt funktion som håller mycket länge.

Stoppa strålning

Ett solskydd hindrar uv-ljus som bleker färger i möbler, konst och böcker. Det kan också vara så att det kan bli för mycket sol eller snarare värmestrålning och i kombination med dagens stora fönster kan bli outhärdligt utan att man installerar luftkonditionering, vilket anstränger miljö och plånbok. Detta kanske särskilt gäller för en arbetsplats där anställda skall trivas och producera. 

Hindra insyn

Insyn kontra utsikt är en aspekt som alltid blir aktuell när det kommer till val av väv. Önskemålet är minimal insyn och maximal utsikt, vi har mängder av vävar som tillmötesgår alla önskemål.

Tycker du det är svårt att höra ljudet på tv? Känns rummet lite tråkigt? Blir det lite kallt om ryggen när du sitter  i soffan? Detta benämner vi kallras, med rätt val gardin kan vi minska kyleffekten vid fönstret med 50%.

Köp gardiner så slår du fler än två flugor på en smäll.