fbpx
Specialgardiner

Specialgardiner

Förutom de mest vanliga gardinerna så erbjuder vi även gardiner med specifika funktioner och egenskaper. Fina och praktiska gardiner när du letar efter något speciellt.

Effektgardiner

Effektgardinen är en modern, ställbar gardin med dubbel väv och har många egenskaper som rullgardiner och persienner. Väven har omväxlande täta och trasparenta delar och blir en snygg lösning till ditt fönster. Monteras med tak eller väggbeslag och kan regleras med kulkedja eller motor.

Silhouettegardiner

En vacker gardin som ger ett mjukt intryck och behagligt ljus. Två transparenta vävar med lameller emellan som fungerar fint som insynsskydd och ger en elegant och lyxig känsla i rummet. Tyglamellerna går att få släta eller med struktur och med transparens eller som mörkläggande.

Rullgardin system flex

Rullgardin system flex är en elegant gardin består av två lager randig väv som justeras i förhållande till varandra och är därför flexibelt eftersom du kan välja vilket ljusinsläpp och insynsskydd du vill ha. När vävarna ligger mitt för varandra har du mer ljusinsläpp och utsikt genom den transparenta väven och när de dras omlott blir det insynsskydd.

Insektsskydd

Vi erbjuder även måttanpassade insektsskydd till dörr och fönster. Det finns olika typer av dörrar där du kan montera insektsskydd, skjutdörr, slagdörr eller sidorullad dörr så att du kan beställa det som passar dig bäst. Till fönster kan man ha fast ram eller en upprullbar gardin som integreras helt i fönstret. Om du är ute efter myggnät så är det numer en finmaskig glasfiberväv som nästan inte syns och som inte skymmer utsikten.

Butik Södermalm
Wollmar Yxkullsgatan 15C
118 50 Stockholm
8-668 14 20

info@fonsterdesign.se

Öppettider
Måndag till Fredag.
09.00-16:00 

Butik Södermalm
Wollmar Yxkullsgatan 15C, 118 50 Stockholm
08-668 14 20
info@fonsterdesign.se

Öppettider
Endast bokade konsultationer i vårt showroom. Maila eller ring oss för att boka ert besök.

Butik Södermalm
Wollmar Yxkullsgatan 15C, 118 50 Stockholm
8-668 14 20, info@fonsterdesign.se

Öppettider
Måndag till Fredag.
09.00-16:00

Endast bokade konsultationer i vårt showroom.
Maila eller ring oss för att boka ert besök.