fbpx
Plisségardiner

Plisségardiner

Måttbeställda plisségardiner är en enkel, vacker och elegant form av solskydd inomhus som skapar en mysig och hemtrevlig atmosfär.

Plisségardinen kan ses som en blandning av rullgardin och persienn, men med de speciella skarpa vecken och sin alldeles egen karaktär. Och så bidrar de inte minst till att du kan spara energi och få ett bättre inomhusklimat, vilket du kan läsa mer om på denna sida.

Plisségardiner från FönsterdesignBlendex

Skapa din egen stil med måttbeställda plisségardiner

Plisségardiner ger dig många alternativ så att du kan hitta ditt eget personliga uttryck.

Du kan välja ett lätt, transparent tyg och skapa ett mjukt och behagligt ljus. Eller en mörkläggande plissé exempelvis för ditt sovrum eller rum med skärmar, vilket passar bra på vintern när vi tillbringar många timmar inomhus.

Våra plisségardiner är ett mycket smidigt solskydd inomhus som kan måttbeställas för bostäder och fönster, oavsett om byggnaden har sneda vinklar eller stora eller små glasytor. Och de finns i många olika färger och mönster som passar alla smaker när det gäller stil och inredning.

Du kan både måttbeställa klassisk, enfärgad plissé, men också mer moderna, brokiga gardiner. Du kan välja en diskret och minimalistisk look, de mer vågade och färgglada varianterna – eller något däremellan.

Det breda utbudet ger dig med andra ord frihet att välja en stil som passar just ditt hem och smak. Även gardinskenorna kan lackeras i alla RAL-färger så att de passar textilierna, ditt hem och din stil.

Plisségardiner från FönsterdesignBlendex

Plisségardiner bidrar till bättre energi och inomhusklimat

Som solskydd inomhus har framförallt dubbla plisségardiner med sina isolerande egenskaper en gynnsam påverkan på både värmekostnaderna och inomhusklimatet. De är därför långt ifrån bara för dekoration utan är också en funktionell och mycket relevant gardinlösning.

Vi har bland annat ett stort urval av plisségardiner som har speciella och avancerade tekniska egenskaper i förhållande till ljus och värme. Och särskilt plisségardiner med två lager ger både mjukt ljus och kan hjälpa till att hålla värmen på vintern och bibehålla en sval miljö på sommaren.

Till exempel vår modell Plissègardiner – Honeycell har energismarta egenskaper. Luftfickor i mönstret bildar en isolerande barriär som hjälper till att reglera klimatet i rummet.

Samtidigt lägger vi alltid stor vikt vid exakt montering. På så sätt får du plisségardiner som både är av högsta kvalitet och som uppfyller vår vision om hållbarhet då de kommer att hålla i många år framöver.

Måttbeställda plisségardiner är kort och gott en mångsidig typ av solskydd inomhus.

Med sina karakteristiska skarpa veck som ser eleganta ut både vid användning och när de sitter diskret högst upp i fönstret, och de har en positiv inverkan på energiförbrukning, isolering och inomhusklimat och därmed ditt välbefinnande.

Plisségardiner från FönsterdesignBlendex

Det här kan du tänka på när du väljer nya plisségardiner:

  • Vilken stil har du och din familj och vilken look vill du ha i framtiden? Du kan t.ex. välja solskydd inomhus som plisségardiner där färger, struktur och mått passar din övriga inredning
  • Värnar du om privatlivet eller värdesätter du utsikten? Du kan välja täta eller helt mörkläggande plissétyger om du vill skärma av ordentligt, men du kan också välja olika grader av transparens om du vill få in mer sol och ljus, även när plissén hänger framför fönstret
  • Vill du styra funktionen själv, eller ska det vara enkelt? Du kan välja antingen manuell manövrering eller automatisk med motor så att du inte behöver sköta styrningen själv

Det är flera saker att tänka på. och därför lägger vi stor vikt vid kundservice så att vi kan ge bästa möjliga råd.

Vi producerar och monterar alltid solskydd inomhus som måttbeställda plisségardiner efter dialog med dig – och efter mått för alla typer av kunder, både privata och företag.

Vi finns alltid tillgängliga för att ge tips och råd om våra många produkter i sortimentet.

Plisségardiner från FönsterdesignBlendex

Plisségardiner passar för:
Passar i princip i alla typer av fönster och kan även placeras i fönster som lutar.

Vissa är fukttåliga och går utmärkt att använda i badrum.

Fördelar med solskydd inomhus:
En plisségardin är mycket flexibel och kan dras nerifrån och upp eller uppifrån och ner beroende på önskemål och fönstertyp.

Den kan även dras till mitten av fönstret så att du kan reglera beroende på solljuset eller hur mycket insynsskydd du vill ha.

Montering/styrning
Plisségardiner är frihängande eller linspända och kan regleras med snördrag, kedjedrag eller motor.

Butik Södermalm
Wollmar Yxkullsgatan 15C
118 50 Stockholm
8-668 14 20

info@fonsterdesign.se

Öppettider
Måndag till Fredag.
09.00-16:00 

Butik Södermalm
Wollmar Yxkullsgatan 15C, 118 50 Stockholm
08-668 14 20
info@fonsterdesign.se

Öppettider
Endast bokade konsultationer i vårt showroom. Maila eller ring oss för att boka ert besök.

Butik Södermalm
Wollmar Yxkullsgatan 15C, 118 50 Stockholm
8-668 14 20, info@fonsterdesign.se

Öppettider
Måndag till Fredag.
09.00-16:00

Endast bokade konsultationer i vårt showroom.
Maila eller ring oss för att boka ert besök.