Måttagning

Måttagning av solskydd / insynsskydd

Vi har personal som kan hjälpa dig med allt det praktiska om du själv inte har möjlighet till måttagning, frakt eller montering.

För dig som vill mäta vid köp av solskydd / insynsskydd är självklart mycket viktigt att mäta rätt. Du behöver i denna process också ha en klar bild över hur solskyddet / insynsskyddet skall monteras.
Det vanligaste sättet att montera är på vägg eller i nisch. På vägg blir det bra funktion till lite arbete och i nisch blir resultatet diskretare men kräver lite mer arbete.
Ibland finns faktiska förutsättningar som gör det enklare att välja sätt att montera. Det kan exempelvis vara så att den produkt du föredrar bara kan monteras på ett sätt eller att den plats du vill ha ditt solskydd / insynsskydd på bara tillåter en typ av montage. Du kanske vill ha en högre grad av mörkläggning, då finns det ytterligare sätt att montera.

En hjälp vid måttagning

Här nedan har du ett interaktivt mätverktyg som hjälper dig att mäta rätt och välja lämpligt sätt att montera insynsskydd/solskydd. När du är klar har du de mått vi behöver för en korrekt order.

Öppna mätverktyget
matverktyg-150x130

 

flashfilm.