Fönsterdesign

Mellan sommar och vinter

när varmt blir kallt, ljust blir mörkt klär naturen om i färger, former och mönster vi nästan glömt. Fantasifullt, oförutsägbart och mångfasetterat – vi kan inte hindra att kreativiteten och lusten vaknar.
Känner du som oss och vill göra något kreativt med solskydd/insynsskydd? Då har vi lust och möjligheter att hjälpa till med den perfekta lösningen.

Hissgardiner

Förnya ditt hem, höj komforten, gör rummen vackrare med hissgardiner. Den nätta horisontella designen och det stora utbudet vävar ger möjlighet att tänka fritt eller traditionellt. Det låter väl kul?
Mer om hissgardiner.

Mängder med markiser

Nu uppdaterar vi showroom och kollektionssamlingarna på markiser. Intressanta vävar, praktiska och smarta styrningar, manuellt eller elektrisk, fjärrstyrt, automatisk väderanpassning och datorkontrollerat. I våra två butiker finner du terrassmarkiser, fönstermarkiser och mycket mer solskydd utomhus.

Fönsterdesign

ger råd, visar, säljer, installerar och underhåller solskydd/insynsskydd för inom- och utomhus bruk. Vi  ser solskydd som ett samlingsnamn för ett antal produkter med flera funktioner. De framträdande är ljusreglering – klimatkontroll – insynsskydd – gardin. Någon eller flera av funktionerna använder vi dagligen året runt både hemma och på jobbet.
Ska man ha långsiktig glädje och god ekonomi ur en produkt som används varje dag, då krävs kvalitet.
STIL, KVALITET OCH KOMFORT

Fönsterdesign har två lättillgängliga butiker mitt i Stockholm med produkter att ”känna på” och personal för inspiration och råd. Ambitiös sida med mycket information till kunskap och inspiration.
Konsultation och måttagning på plats ingår i våra priser för att tryggt finna önskad design, funktion och montering.
Alltid måttanpassade solskydd.
Installation av kompetent personal, vi har diplomerade solskyddstekniker. Serviceavtal med underhåll i regelbundna intervaller erbjuder vi.

Arbetar du som designer, arkitekt eller som byggansvarig i projekt kan vi ta fram mycket branschspecifika uppgifter som transmitterns, flamsäkerhet, ljusäkthet slitstyrka, antibaktriellt mm. Sitter du med stora upphandlingar kan vi stötta på vägen med att tolka kravspecifikationer, dokumentationer, provmonteringar och annat för att prestera adekvat beräkning på solskyddet.