Fönsterdesign

Öppettider i sommar

Vecka 27 och 28 har vi ändrade öppettider i båda butikerna. Se butiker.
Vecka 29 till 31 är det stängt.
Vecka 32 öppnar butikerna igen med begränsad öppettid. Läs mer.

Barnsäkert

Var förståndig och köp gardiner med en diskret radiomotor. Barnsäkert och ett första steg till ditt smarta hem.
Du, det finns radiomotorer till alla gardiner, persienner och markiser. Läs mer.

Sommarkampanj på terrassmarkiser

Vi förlänger våra kampanjer på markiser fram till sommarledigheten. Nu har du bästa anledningen att köpa markiser, priset är rätt och vädret är magiskt. Håller sig vädret så kommer du att ha glädje av markisen varje dag.

Sommarkampanjen omfattar två modeller av terrassmarkiser till ett svettigt sommarpris, utan kostnad ingår radiomotor och fjärrkontroll.

Här erbjuder vi markiser av högsta kvalitet med senaste tekniken för styrning, bara ett steg från att koppla ihop med ditt smarta hem. Detta till bra pris för hela markispaketet.

Favorit 1
1800 terrassmarkis
med max 3,5 m utfall. Som tillval kan skyddstak och frontrullgardin med screenväv beställas.
I kampanjen ingår radiomotor med fjärrkontroll från Somfy eller Becker utan kostnad.
Ett exempel 4×3 meter: 21 900:-
Du sparar 3 665 kronor.

Favorit 2
2000 Plus, terrassmarkis i semikassett med utfall upp till 4,5 meter.
På köpet ingår radiomotor med fjärrkontroll från Somfy eller Becker.
Som tillval kan markiserna levereras med frontrullgardin med screenväv som du enkel kan justera vinkel/lutning med Sunlift.
Prisexempel 6×3 meter: 35.100:-
Ordinarie pris: 39.073:-

Se ut

En vy, utsikt som ständigt ändras kan inte nog värderas. Att ta bort den skulle få platsen att förlora sin unika charm. Oavsett rum. Läs om gardiner.

Men inte in

För mycket insyn ger en obekväm känsla, får en att inte riktigt kunna slappna av. Att kunna styra insynen ökar bekvämligheten eller att kunna stänga av störningar utifrån höjer förmågan att koncentrera sig. Ökad effektivitet. Läs om persienner.

Experter på utsikt/insyn

Med butiker, erfarenhet, otaliga exempel och prover hittar vi den bästa funktionen. Dessutom snyggt. Läs om markiser.

Hissgardiner

Förnya ditt hem, höj komforten, gör rummen vackrare med hissgardiner. Den nätta horisontella designen och det stora utbudet vävar ger möjlighet att tänka fritt eller traditionellt. Det låter väl kul?
Mer om hissgardiner.

Mängder med markiser

Nu uppdaterar vi showroom och kollektionssamlingarna på markiser. Intressanta vävar, praktiska och smarta styrningar, manuellt eller elektrisk, fjärrstyrt, automatisk väderanpassning och datorkontrollerat. I våra två butiker finner du terrassmarkiser, fönstermarkiser och mycket mer solskydd utomhus.

Fönsterdesign

ger råd, visar, säljer, installerar och underhåller solskydd/insynsskydd för inom- och utomhus bruk. Vi  ser solskydd som ett samlingsnamn för ett antal produkter med flera funktioner. De framträdande är ljusreglering – klimatkontroll – insynsskydd – gardin. Någon eller flera av funktionerna använder vi dagligen året runt både hemma och på jobbet.
Ska man ha långsiktig glädje och god ekonomi ur en produkt som används varje dag, då krävs kvalitet.
STIL, KVALITET OCH KOMFORT

Fönsterdesign har två lättillgängliga butiker mitt i Stockholm med produkter att ”känna på” och personal för inspiration och råd. Ambitiös sida med mycket information till kunskap och inspiration.
Konsultation och måttagning på plats ingår i våra priser för att tryggt finna önskad design, funktion och montering.
Alltid måttanpassade solskydd.
Installation av kompetent personal, vi har diplomerade solskyddstekniker. Serviceavtal med underhåll i regelbundna intervaller erbjuder vi.

Arbetar du som designer, arkitekt eller som byggansvarig i projekt kan vi ta fram mycket branschspecifika uppgifter som transmitterns, flamsäkerhet, ljusäkthet slitstyrka, antibaktriellt mm. Sitter du med stora upphandlingar kan vi stötta på vägen med att tolka kravspecifikationer, dokumentationer, provmonteringar och annat för att prestera adekvat beräkning på solskyddet.